~

............................................... "Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"
Μαραθώνας είναι κωμόπολη της βορειοανατολικής Αττικής και έδρα του "Δήμος Μαραθώνος" ομώνυμου δήμου. Είναι από τους πιο ιστορικούς δήμους της Ελλάδας παγκοσμίως. Έγινε γνωστός από την "Μάχη του Μαραθώνα" ομώνυμη μάχη το Σεπτέμβριο του 490 π.Χ. μεταξύ Αθηναίων (Πλαταιών) και Περσών.
Πήρε την ονομασία της από τον τοπικό ήρωα Μάραθο. Αργότερα (στην αρχαιότητα) ιδρύθηκαν στην περιοχή και οι πόλεις "Προβάλινθος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Προβάλινθος" και "Τρικόρυθος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Τρικόρυθος" οι οποίες μαζί με το Μαραθώνα αποτέλεσαν την "Τετράπολη (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Τετράπολη" της Αττικής. Από το Μαραθώνα προέρχονται οι όροι "Μαραθωνοδρόμος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Μαραθωνοδρόμος" και "Μαραθώνιος"
"Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια".

Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Κατεστραμμένο και επικίνδυνο το δημοτικό οδικό δίκτυο στον Μαραθώνα - Η συντήρηση και διαχείριση υποδομών για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας, όπως έργων οδοποιίας, ανήκει στο Δήμο Μαραθώνα


Periklis Vyltaniwtis
MAΡΑΘΩΝΑΣ

«Ο σχεδιασμός, η κατασκευή, συντήρηση και διαχείριση υποδομών για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας, όπως έργων οδοποιίας, συστημάτων άρδευσης, αντιπλημμυρικών και εγγειοβελτιωτικών έργων», ανήκει στους Δήμους (Ν. 3463/2006.άρθρο 75, πργ.7).
Οι κάτοικοι του Δήμου Μαραθώνος ευχαριστούν την δημοτική αρχή για το ενδιαφέρον που δείχνει στη συντήρηση των δρόμων μας. Εικόνες σαν τις κατωτέρω θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελούν την καθημερινότητα που βιώνουμε όλοι όσοι χρησιμοποιούμε το δημοτικό οδικό δίκτυο. 
Επειδή τα προβλήματα με τον χρόνο μεγεθύνονται και το κόστος συντήρησης αυξάνει δυσανάλογα, με ότι σημαίνει αυτό για την οικονομική επιβάρυνση Δήμου και Δημοτών, απαιτείται άμεση λύση.
Αν ακολουθείτε την πεπατημένη, οι συντηρήσεις να γίνουν πριν τις εκλογές του 2019, στην κάλπη δεν θα βρείτε ούτε την ψήφο της μάνας σας… οι δημότες έχουν ξυπνήσει!
+3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου