~

............................................... "Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"
Μαραθώνας είναι κωμόπολη της βορειοανατολικής Αττικής και έδρα του "Δήμος Μαραθώνος" ομώνυμου δήμου. Είναι από τους πιο ιστορικούς δήμους της Ελλάδας παγκοσμίως. Έγινε γνωστός από την "Μάχη του Μαραθώνα" ομώνυμη μάχη το Σεπτέμβριο του 490 π.Χ. μεταξύ Αθηναίων (Πλαταιών) και Περσών.
Πήρε την ονομασία της από τον τοπικό ήρωα Μάραθο. Αργότερα (στην αρχαιότητα) ιδρύθηκαν στην περιοχή και οι πόλεις "Προβάλινθος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Προβάλινθος" και "Τρικόρυθος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Τρικόρυθος" οι οποίες μαζί με το Μαραθώνα αποτέλεσαν την "Τετράπολη (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Τετράπολη" της Αττικής. Από το Μαραθώνα προέρχονται οι όροι "Μαραθωνοδρόμος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Μαραθωνοδρόμος" και "Μαραθώνιος"
"Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια".

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Διακοπή υδροδότησης την Τετάρτη 14 Ιουνίου στον Μαραθώνα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λόγω προγραμματισμένων εργασιών επισκευής της διαρροής της δεξαμενής, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 και από τις ώρες 7:00 το πρωί έως τις 4:00 το απόγευμα στις παρακάτω περιοχές:
  • Κέντρο Μαραθώνα (Λ. Μαραθώνος)
  • Σούφανη (Λ.Λίμνης)
  • Βρανάς
  • Κολωνάκι – Κοτρώνι
  • Παραλία Μαραθώνος
  • Λ. Μαραθώνος
Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών, καθώς η διακοπή αυτή κρίνεται αναγκαία λόγω των απαραίτητων εργασιών επισκευής και συντήρησης των δεξαμενών του δικτύου που έχουν υποστεί ζημίες, προκειμένου να καταστεί δυνατή η αποκατάστασή τους και η ομαλοποίηση της υδροδότησης στην πόλη και στους οικισμούς του Μαραθώνα.
___________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου