~

............................................... "Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"
Μαραθώνας είναι κωμόπολη της βορειοανατολικής Αττικής και έδρα του "Δήμος Μαραθώνος" ομώνυμου δήμου. Είναι από τους πιο ιστορικούς δήμους της Ελλάδας παγκοσμίως. Έγινε γνωστός από την "Μάχη του Μαραθώνα" ομώνυμη μάχη το Σεπτέμβριο του 490 π.Χ. μεταξύ Αθηναίων (Πλαταιών) και Περσών.
Πήρε την ονομασία της από τον τοπικό ήρωα Μάραθο. Αργότερα (στην αρχαιότητα) ιδρύθηκαν στην περιοχή και οι πόλεις "Προβάλινθος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Προβάλινθος" και "Τρικόρυθος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Τρικόρυθος" οι οποίες μαζί με το Μαραθώνα αποτέλεσαν την "Τετράπολη (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Τετράπολη" της Αττικής. Από το Μαραθώνα προέρχονται οι όροι "Μαραθωνοδρόμος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Μαραθωνοδρόμος" και "Μαραθώνιος"
"Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια".

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ- Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής

Αποσπάσματα συνέντευξης της υποψήφιας Περιφερειάρχη Αττικής, επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής», Ρένας Δούρου στην εφημερίδα «Αυγή της Κυριακής» και τον δημοσιογράφο Νίκο Παπαδημητρίου:
.....Στο θέμα των σκουπιδιών έχουν επενδύσει εργολαβικά συμφέροντα με σκοπό την μεγιστοποίηση των κερδών τους σε βάρος των πολιτών και του περιβάλλοντος.
Η δική μας φιλοσοφία που βρίσκεται ακριβώς στον αντίποδα, σηματοδοτεί μια νέα αρχή. Με τη στήριξη και τη συμμετοχή των πολιτών, η «Δύναμη Ζωής» διεκδικεί την αναθεώρηση του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων.




                      ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΑΤΤΙΚΗ             



                ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΣΙΔΕΡΗΣ              



Σπούδασε Οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ.
Συνταξιούχος του ΟΤΕ Αντιπρόεδρος Πανελλήνιου Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων (1990-2004).
Γραμματέας της Εταιρείας Ελληνοσερβικής Φιλίας. Υπεύθυνος Αλληλεγγύης 50 ανθρωπιστικών αποστολών .
Γραμματέας της Οργάνωσης Συνασπισμού Ν. ΜΑΚΡΗΣ και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής (2007-2012)
Οργανωτικός Γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (2012-13)
Μέλος της δημοτικής παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ από το 2006
Μέλος της Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ανατολικής Αττικής.

_______________
Επικοινωνία: email: takissid@otenet.gr
Τηλ.: 6977 200780

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου