~

............................................... "Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"
Μαραθώνας είναι κωμόπολη της βορειοανατολικής Αττικής και έδρα του "Δήμος Μαραθώνος" ομώνυμου δήμου. Είναι από τους πιο ιστορικούς δήμους της Ελλάδας παγκοσμίως. Έγινε γνωστός από την "Μάχη του Μαραθώνα" ομώνυμη μάχη το Σεπτέμβριο του 490 π.Χ. μεταξύ Αθηναίων (Πλαταιών) και Περσών.
Πήρε την ονομασία της από τον τοπικό ήρωα Μάραθο. Αργότερα (στην αρχαιότητα) ιδρύθηκαν στην περιοχή και οι πόλεις "Προβάλινθος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Προβάλινθος" και "Τρικόρυθος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Τρικόρυθος" οι οποίες μαζί με το Μαραθώνα αποτέλεσαν την "Τετράπολη (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Τετράπολη" της Αττικής. Από το Μαραθώνα προέρχονται οι όροι "Μαραθωνοδρόμος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Μαραθωνοδρόμος" και "Μαραθώνιος"
"Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια".

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

[ΟΥΤΕ ΧΥΤΑ ΟΥΤΕ ΧΥΤΥ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΡΑ] Στη θέση του Περιφερειάρχη πρέπει να δοκιμαστή ένας νέος άνθρωπος με περιβαλλοντολογική συνείδηση!

Με αφορμή το Άρθρο Ρένα Δούρου: «Είμαστε όλοι δημότες Φυλής»



Επειδή στη θέση αυτή του Περιφερειάρχη πρέπει να δοκιμαστή ένας νέος άνθρωπος,
Επειδή αυτά που είδατε στο ΧΥΤΑ Φυλής στις 23-04-2014 κατά την επίσκεψή σας τα έχουν δει «πολλοί» πολιτικοί μέχρι σήμερα και τα γνωρίζουν ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ πολύ καλά αλλά δυστυχώς δε έκαναν τίποτα !!!
Επειδή αυτή η κοροϊδία εις βάρος της υγείας των κατοίκων πρέπει να σταματήσει !


Ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Επιτυχία !!!!!!!!!!!!!!
ΟΧΙ άλλο τον κ Σγουρό !!!ΟΧΙ άλλο τους ίδιους και τους ίδιους που υπηρετούν το σύστημα !!
Ευχές από καρδίας αγαπητή Ρένα Δούρου.



Με Εκτίμηση
Κυριάκος Α. Γκίκας
Μιχάλης Αποστολόπουλος

_____________
*από το ΟΥΤΕ ΧΥΤΑ ΟΥΤΕ ΧΥΤΥ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΡΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου