~

............................................... "Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"
Μαραθώνας είναι κωμόπολη της βορειοανατολικής Αττικής και έδρα του "Δήμος Μαραθώνος" ομώνυμου δήμου. Είναι από τους πιο ιστορικούς δήμους της Ελλάδας παγκοσμίως. Έγινε γνωστός από την "Μάχη του Μαραθώνα" ομώνυμη μάχη το Σεπτέμβριο του 490 π.Χ. μεταξύ Αθηναίων (Πλαταιών) και Περσών.
Πήρε την ονομασία της από τον τοπικό ήρωα Μάραθο. Αργότερα (στην αρχαιότητα) ιδρύθηκαν στην περιοχή και οι πόλεις "Προβάλινθος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Προβάλινθος" και "Τρικόρυθος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Τρικόρυθος" οι οποίες μαζί με το Μαραθώνα αποτέλεσαν την "Τετράπολη (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Τετράπολη" της Αττικής. Από το Μαραθώνα προέρχονται οι όροι "Μαραθωνοδρόμος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Μαραθωνοδρόμος" και "Μαραθώνιος"
"Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια".

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Κυριάκος Γκίκας: «Για χάρη των εργολάβων θα μας πνίξουν στα σκουπίδια»

ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ (4) ΜΟΝAΔΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ 


Λονδίνο 20-05-2013

Προς
UNFOLOW
Μηνιαίο ανεξάρτητο Δημοσιογραφικό & Πολιτικό Περιοδικό
&
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΔΡΑ: Άντερσεν 6 και Μωραΐτη 90, 115 25 Αθήνα
τηλ.:213-214 8317-8, Fax: 210- 6777238
Email : esdkna@otenet.gr
Website : www.esdkna.gr


     Αξιότιμοι Κύριοι Λ. Βατικιώτη και Α. Χατζηστεφάνου,
Διάβασα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το άρθρο σας. Κύριοι λέτε αλήθειες !!!
Παρακαλώ θερμά προς απάντηση της Περιφέρειας και ειδικά του ΕΔΣΝΑ ζητώ την δημοσίευση στο Περιοδικό Σας την απάντηση του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου με ημερομηνία 08-05-2013 σχετικά με την κατασκευή των τεσσάρων Εργοστασίων στην Αττική.

Με Τιμή
Κυριάκος Γκίκας




Κυριάκος Γκίκας: Οι αποκαλύψεις οδηγούν σε έρευνες για τον ΧΥΤΑ Γραμματικού από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Περιβάλλοντος (Video)

Τώρα που η κυβέρνηση δια του περιφερειάρχη κ. Σγουρού προετοιμάζεται για να υποδεχθεί στο τέλος του μήνα τους ελεγκτές της Ευρωπαϊκής επιτροπής Περιβάλλοντος, νέος πονοκέφαλος προστέθηκε από το έγγραφο που μόλις πρόσφατα παραλάβαμε. 
Η ενεργός δράση των συμπολιτών μας κ.κ Δαμάσκου Δ. και Γκίκα Κυρ., αλλά κυρίως η αποτελεσματικότητα τους οδηγεί τις εξελίξεις της αντίστασης σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ (4) ΜΟΝΆΔΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ CHA003547EL01-13PP-case_16_13-TR by Mike Apostolopoulos

____________
Πηγή
http://exotaxyta.blogspot.gr/2013/05/blog-post_4246.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου