~

............................................... "Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"
Μαραθώνας είναι κωμόπολη της βορειοανατολικής Αττικής και έδρα του "Δήμος Μαραθώνος" ομώνυμου δήμου. Είναι από τους πιο ιστορικούς δήμους της Ελλάδας παγκοσμίως. Έγινε γνωστός από την "Μάχη του Μαραθώνα" ομώνυμη μάχη το Σεπτέμβριο του 490 π.Χ. μεταξύ Αθηναίων (Πλαταιών) και Περσών.
Πήρε την ονομασία της από τον τοπικό ήρωα Μάραθο. Αργότερα (στην αρχαιότητα) ιδρύθηκαν στην περιοχή και οι πόλεις "Προβάλινθος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Προβάλινθος" και "Τρικόρυθος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Τρικόρυθος" οι οποίες μαζί με το Μαραθώνα αποτέλεσαν την "Τετράπολη (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Τετράπολη" της Αττικής. Από το Μαραθώνα προέρχονται οι όροι "Μαραθωνοδρόμος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Μαραθωνοδρόμος" και "Μαραθώνιος"
"Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια".

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Εγγύηση-μαμούθ 200.000 ευρώ για τον Ανθόπουλο - Κατηγορείται για τοκογλυφία και "ξέπλυμα"!

Εγγύηση-μαμούθ 200.000 ευρώ για τον Ανθόπουλο - Κατηγορείται για τοκογλυφία και "ξέπλυμα"!

....δεν είναι τυχαίο το κατάντημα της χώρας μας φίλοι μου.... αυτοί οι άνθρωποι διοίκησαν την χώρα για πολλά χρόνια με μοναδική ιδεολογία το ποιος θα φάει περισσότερα!!!!  και εμείς από κάτω τους χειροκροτούσαμε... η θέση τους λοιπόν είναι πίσω από τα κάγκελα για να τους γράψει η νεότερη ιστορία ως τους καταστροφείς της χώρας μας.Ισοπέδωσαν κάθε ηθική περί πολιτικών  "ανδρών"... λαμόγια του κερατά... περιμένουμε η Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της και να μην τους χαριστεί... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου