~

............................................... "Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"
Μαραθώνας είναι κωμόπολη της βορειοανατολικής Αττικής και έδρα του "Δήμος Μαραθώνος" ομώνυμου δήμου. Είναι από τους πιο ιστορικούς δήμους της Ελλάδας παγκοσμίως. Έγινε γνωστός από την "Μάχη του Μαραθώνα" ομώνυμη μάχη το Σεπτέμβριο του 490 π.Χ. μεταξύ Αθηναίων (Πλαταιών) και Περσών.
Πήρε την ονομασία της από τον τοπικό ήρωα Μάραθο. Αργότερα (στην αρχαιότητα) ιδρύθηκαν στην περιοχή και οι πόλεις "Προβάλινθος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Προβάλινθος" και "Τρικόρυθος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Τρικόρυθος" οι οποίες μαζί με το Μαραθώνα αποτέλεσαν την "Τετράπολη (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Τετράπολη" της Αττικής. Από το Μαραθώνα προέρχονται οι όροι "Μαραθωνοδρόμος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Μαραθωνοδρόμος" και "Μαραθώνιος"
"Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια".

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

Ξεκίνησαν οι εργασίες ηλεκτροδότησης του ΧΥΤΑ από την ΔΕΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΕΣΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ Ο «ΠΑΝ»Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησαν οι εργασίες για την ηλεκτροδότηση του ΧΥΤΑ Γραμματικού-Μαραθώνα δια μέσου του περιφερειακού δρόμου του χωριού.
Σήμερα Κυριακή 29/4 στις 13:30, συνεργείο κοντά στη μάντρα του Σαφρά, ετοιμαζόταν να κάνει με τρυπάνι ανοίγματα για κολόνες. Τους ρωτήσαμε και μας επιβεβαίωσαν τα παραπάνω.
Άραγε η Δημοτική Αρχή είναι ενήμερη; Ποιες ενέργειες σκοπεύει να κάνει σύμφωνα με τις αποφάσεις που έχει πάρει στα πρόσφατα δημοτικά συμβούλια;
Δε θα πρέπει έστω και τώρα να κάνει ασφαλιστικά μέτρα ή άλλες νομικές ενέργειες σύμφωνα με αυτά που ακούσαμε στη συνέντευξη τύπου που έδωσε ο κ. Δήμαρχος μαζί με τον Ευρωβουλευτή κ. Μαριά;
Αν δε μπει μπροστά σύσσωμη συμπολίτευση και αντιπολίτευση, παραμερίζοντας τις όποιες πολιτικές τους αντιπαλότητες , τι περιμένουν να κάνουν μόνοι τους σύλλογοι, φορείς και πολίτες;

____________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου