~

............................................... "Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"
Μαραθώνας είναι κωμόπολη της βορειοανατολικής Αττικής και έδρα του "Δήμος Μαραθώνος" ομώνυμου δήμου. Είναι από τους πιο ιστορικούς δήμους της Ελλάδας παγκοσμίως. Έγινε γνωστός από την "Μάχη του Μαραθώνα" ομώνυμη μάχη το Σεπτέμβριο του 490 π.Χ. μεταξύ Αθηναίων (Πλαταιών) και Περσών.
Πήρε την ονομασία της από τον τοπικό ήρωα Μάραθο. Αργότερα (στην αρχαιότητα) ιδρύθηκαν στην περιοχή και οι πόλεις "Προβάλινθος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Προβάλινθος" και "Τρικόρυθος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Τρικόρυθος" οι οποίες μαζί με το Μαραθώνα αποτέλεσαν την "Τετράπολη (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Τετράπολη" της Αττικής. Από το Μαραθώνα προέρχονται οι όροι "Μαραθωνοδρόμος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Μαραθωνοδρόμος" και "Μαραθώνιος"
"Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια".

Σάββατο, 28 Απριλίου 2018

"ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ" - Ετήσια Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στις 11 το πρωί

Sokratis Zabetoglou

Συνδημιουργία, αστικός καταναλωτικός συνεταιρισμός Μαραθώνα


ΜΑΖΙ ή ΧΩΡΙΑ ;;;
Με δεύτερη θέση πλήρους απασχόλησης και με διαρκώς αυξανόμενο κύκλο εργασιών ο Μη Κερδοσκοπικός Αστικός Καταναλωτικός Συνεταιρι-σμός ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ μοιάζει να είναι μπροστά σε μία λεωφόρο ταχείας κυκλοφορίας που το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι να πατήσει γκάζι ...Και όμως σε αυτήν την αθώα και σχεδόν προβλέψιμη σκέψη κρύβεται και ο κίνδυνος!
Ένα χρόνο και κάτι μετά την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στη ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ οι προκλήσεις είναι ακόμη όλες ανοιχτές, αναπάντητες στην πράξη , αιωρούμενες, με εμάς άλλοτε να υπνωτιζόμαστε και άλλοτε να ακροβατούμε στα μεγάλα που μας περιμένουν μπροστά... Έτοιμους, ολόκληρους, συνειδητούς!
Σε μια κοινωνία που καταρρέει είναι καιρός ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου