~

............................................... "Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"
Μαραθώνας είναι κωμόπολη της βορειοανατολικής Αττικής και έδρα του "Δήμος Μαραθώνος" ομώνυμου δήμου. Είναι από τους πιο ιστορικούς δήμους της Ελλάδας παγκοσμίως. Έγινε γνωστός από την "Μάχη του Μαραθώνα" ομώνυμη μάχη το Σεπτέμβριο του 490 π.Χ. μεταξύ Αθηναίων (Πλαταιών) και Περσών.
Πήρε την ονομασία της από τον τοπικό ήρωα Μάραθο. Αργότερα (στην αρχαιότητα) ιδρύθηκαν στην περιοχή και οι πόλεις "Προβάλινθος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Προβάλινθος" και "Τρικόρυθος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Τρικόρυθος" οι οποίες μαζί με το Μαραθώνα αποτέλεσαν την "Τετράπολη (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Τετράπολη" της Αττικής. Από το Μαραθώνα προέρχονται οι όροι "Μαραθωνοδρόμος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Μαραθωνοδρόμος" και "Μαραθώνιος"
"Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια".

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΑ οι ίδιοι οι Πολίτες του Μαραθώνα αγαπήσουν και ασχοληθούν με ανιδιοτέλεια για το ΔΗΜΟ τους. Τότε και μόνο τότε πρόκειται να αλλάξει ο Μαραθώνας

ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΑ οι ίδιοι οι Απλοί Πολίτες του Μαραθώνα αγαπήσουν τον Μαραθώνα, και ασχοληθούν με ανιδιοτέλεια για το ΔΗΜΟ τους. Τότε και μόνο τότε πρόκειται να αλλάξει ο Μαραθώνας. Χρυσές Συνταγές ΔΕΝ υπάρχουν.
ΔΕν υπάρχει κάποιο μαγικό Ραβδί ή κάποια Μαγική Συνταγή !!
Κανένας ΔΕΝ θα βοηθήσει τους Δημότες ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΑ αυτοί δεν ωριμάσουν. Δεν πιστέψουν στο τόπο τους. Δεν έχουν την δυνατότητα να αναγνωρίσουν τους Σωστούς ανθρώπους από τους Τυχοδιώκτες.

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ είναι ούτε Κρεματόριο, ούτε Κολοσσέο να προσφέρει κάθε είδους ΘΕΑΜΑΤΑ, και ιδιαίτερα ανθρωποθυσίες από το Σαλόνι του καναπέ. Δεν ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχουν ΗΛΙΘΙΟΙ, και ΜΑΓΚΕΣ. Ή πιο εξευγενισμένα Κορόιδα, και Χαζοί.
Ειλικρινά ΔΕΝ ξέρω τι γίνεται στο Δήμο Μαραθώνα, και πως ο ΔΗΜΟΣ λειτουργεί. ΕΣΕΙΣ, οι κάτοικοι θα ΠΡΕΠΕΙ να με ενημερώσετε εμένα που ζω στην αλλοδαπή. Εγώ έχω κάθε δικαίωμα να ψάχνω να δω τι συμβαίνουν ΚΑΙ σε άλλες χώρες. Εσείς, εκεί μου μένετε ΔΕΝ έχετε να μας ενημερώνετε με τα στραβά και με τα παράλογα του Δήμου, αν υπάρχουν. μπορεί ο Δήμος να λειτουργεί ρολόι. ΔΕΝ ΞΕΡΩ !!!
Βασικά πάντα έχουμε αυτούς που μας Αξίζουν γιατί εμείς τους βάλαμε στη θέση αυτή μέσα από την ψήφο μας.
Είμαστε ανώριμοι να δεχτούμε την αλήθεια, αλλά και δεν ξέρουμε πως να την διαχειριστούμε.
Συμπεριφερόμαστε χειρότερα και από τα Μικρά παιδιά. ( Να αυτός το έκανε ή αυτός το είπε )
Δεν δημιουργούμε ποτέ δικλίδες ασφαλείας ώστε να προλάβουμε τα λάθη μας και να μην εξαπαναληφθούν.

Δίνουμε λευκή ΕΠΙΤΑΓΗ στους κάθε Τυχοδιώκτες αυτοδιοικητικούς χωρίς να υπάρχει ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Υπάρχει άραγε ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στα Οικονομικά του κάθε ΔΗΜΟΥ ?
Υπάρχει αναλυτικά βιβλίο εσόδων και εξόδων του εκάστοτε Δημάρχου ή Δημοτικού συμβούλου ??
Ξέρει κάποιος ΑΠΟ ΕΜΑΣ τι παρέλαβε κατά την απογραφή της πρώην Δημοτικής Αρχής η ΝΥΝ Δημοτική Αρχή ?
Γνωρίζουμε άραγε ο κάθε Δημοτικός Σύμβουλος τι ανέλαβε ΑΛΛΑ και τι παρέδωσε όσο διάστημα είχε ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ??????

Ανάλογα με τις αποφάσεις που πήρε πόσο ωφέλησε ή και ζημίωσε την Δημοτική ΑΡΧΗ ?????
Ποιος μπορεί άραγε ΟΛΑ αυτά τα ερωτήματα ΚΑΙ πολλά άλλα να μας απαντήσει ???????
Ποιος έχει αρμοδιότητα και ποιος ΟΧΙ ????????
Που υπάρχουν και σε ποιό πεδίο στην σελίδα του ΔΗΜΟΥ τα οικονομικά στοιχεία και οι αναλύσεις - ισολογισμοί κάθε οικονομικού έτους ??

Τι ευθύνες αναλογούν στην αντιπολίτευση ????
Κύριοι,
Μας αρέσει να μιζεριάζουμε και να ρίχνουμε τις ευθύνες στους άλλους.
Η κατάντια είτε του Δήμου μας, είτε της Χώρας μας οφείλετε ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ. Κανείς ΜΑΣ δεν μας φταίει.
Γιατί πάντα στο πείσω μέρος του μυαλού μας ΕΧΟΥΜΕ πάντα ΟΛΟΙ μας την ΣΚΕΨΗ. "Έχουν γνώση οι φύλακες και 'γω κορόιδο ΔΕΝ θα είμαι. ΟΤΑΝ μου δοθεί και εμένα η ευκαιρία θα κάνω και ΄γω τα ίδια "

Καλό ΣΑΣ ξημέρωμα Φίλοι μου Μαραθωνίτες
Ξέρω - Ξέρω πολλοί από εσάς με μισείτε αλλά ΔΕΝ πειράζει
ΚΥΡΙΑΚΟΣ Α. ΓΚΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου