~

............................................... "Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"
Μαραθώνας είναι κωμόπολη της βορειοανατολικής Αττικής και έδρα του "Δήμος Μαραθώνος" ομώνυμου δήμου. Είναι από τους πιο ιστορικούς δήμους της Ελλάδας παγκοσμίως. Έγινε γνωστός από την "Μάχη του Μαραθώνα" ομώνυμη μάχη το Σεπτέμβριο του 490 π.Χ. μεταξύ Αθηναίων (Πλαταιών) και Περσών.
Πήρε την ονομασία της από τον τοπικό ήρωα Μάραθο. Αργότερα (στην αρχαιότητα) ιδρύθηκαν στην περιοχή και οι πόλεις "Προβάλινθος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Προβάλινθος" και "Τρικόρυθος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Τρικόρυθος" οι οποίες μαζί με το Μαραθώνα αποτέλεσαν την "Τετράπολη (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Τετράπολη" της Αττικής. Από το Μαραθώνα προέρχονται οι όροι "Μαραθωνοδρόμος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Μαραθωνοδρόμος" και "Μαραθώνιος"
"Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια".

Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

Ελισάβετ Δελαγραμμάτικα Υποψήφια Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ

  ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 


Ελισάβετ Δελαγραμμάτικα
Υποψήφια Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ


            Καλήμερα,
Το τρίγωνο της διαπλοκής – οι εργολάβοι της ενημέρωσης, οι χρεοκοπημένοι τραπεζίτες, που με δανεικό δημόσιο χρήμα παριστάνουν τους ιδιοκτήτες, και τα κόμματα που τους υπηρετούν – γνωρίζει ότι έχει χρονικό όριο την 25η Γενάρη. Και ότι μετά έρχεται ο έλεγχος, έρχεται η νομιμότητα. Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα, όπως έλεγε και ο αείμνηστος Ηλίας Ηλιού.
    Η Ελπίδα έρχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου