~

............................................... "Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"
Μαραθώνας είναι κωμόπολη της βορειοανατολικής Αττικής και έδρα του "Δήμος Μαραθώνος" ομώνυμου δήμου. Είναι από τους πιο ιστορικούς δήμους της Ελλάδας παγκοσμίως. Έγινε γνωστός από την "Μάχη του Μαραθώνα" ομώνυμη μάχη το Σεπτέμβριο του 490 π.Χ. μεταξύ Αθηναίων (Πλαταιών) και Περσών.
Πήρε την ονομασία της από τον τοπικό ήρωα Μάραθο. Αργότερα (στην αρχαιότητα) ιδρύθηκαν στην περιοχή και οι πόλεις "Προβάλινθος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Προβάλινθος" και "Τρικόρυθος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Τρικόρυθος" οι οποίες μαζί με το Μαραθώνα αποτέλεσαν την "Τετράπολη (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Τετράπολη" της Αττικής. Από το Μαραθώνα προέρχονται οι όροι "Μαραθωνοδρόμος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Μαραθωνοδρόμος" και "Μαραθώνιος"
"Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια".

Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017

Σαββατοκύριακο γεμάτο drift στον Μαραθώνα - Πάνω από 70 οδηγοί από το εξωτερικό , την Κύπρο αλλά και την Ελλάδα θα βρεθούν στον Μαραθώνα

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21731255 10212703222046871 1560430795799514227 n medium
Ένα σαββατοκύριακο με πολύ καμένο λάστιχο αναμένετε να είναι αυτό που έρχεται
στον Μαραθώνα. Σάββατο 21 και Κυριακή 22 στον Μαραθώνα ,στο παρκινγκ στο Μπέη (εκεί που έγινε πέρυσι το gymkhana grid με τον ken block) , θα γίνει το Mdc Drift (Mediteranean Drift Challenge) μαζί με τον τελευταίο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος drift.
Πάνω από 70 οδηγοί από το εξωτερικό , την Κύπρο αλλά και την Ελλάδα θα βρεθούν στον Μαραθώνα για να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους και να ξεχωρίσουν οι καλύτεροι.
Τιμή εισιτηρίου 15 Σάββατο – 20 Κυριακή.
Να είστε όλοι εκεί.

______________
http://www.marathonianea.gr/index.php/politismic-menu/14-events/2893-drift

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου