~

............................................... "Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"
Μαραθώνας είναι κωμόπολη της βορειοανατολικής Αττικής και έδρα του "Δήμος Μαραθώνος" ομώνυμου δήμου. Είναι από τους πιο ιστορικούς δήμους της Ελλάδας παγκοσμίως. Έγινε γνωστός από την "Μάχη του Μαραθώνα" ομώνυμη μάχη το Σεπτέμβριο του 490 π.Χ. μεταξύ Αθηναίων (Πλαταιών) και Περσών.
Πήρε την ονομασία της από τον τοπικό ήρωα Μάραθο. Αργότερα (στην αρχαιότητα) ιδρύθηκαν στην περιοχή και οι πόλεις "Προβάλινθος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Προβάλινθος" και "Τρικόρυθος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Τρικόρυθος" οι οποίες μαζί με το Μαραθώνα αποτέλεσαν την "Τετράπολη (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Τετράπολη" της Αττικής. Από το Μαραθώνα προέρχονται οι όροι "Μαραθωνοδρόμος (δεν έχει γραφτεί ακόμα)" "Μαραθωνοδρόμος" και "Μαραθώνιος"
"Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια".

Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΉΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ από το Κοινωνικό Φροντιστήριο Μαραθώνα

 Ευάγγελος Κυπαρίσσης 


Το Κοινωνικό Φροντιστήριο Μαραθώνα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας της Συμβουλευτικής Υπηρεσίας, που είναι ενταγμένη στη δομή του και απευθύνεται σε Γονείς, Ενήλικες και Μαθητές.
Η Υπηρεσία στελεχώνεται από ομάδα επιστημόνων εξειδικευμένων στον τομέα της Ψυχολογίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τους Ψυχολόγους της Συμβουλευτικής Υπηρεσίας και σε συνεργασία μαζί τους να καθορίζουν το χώρο και την ώρα των απαιτούμενων συνεδριών. Εννοείται ότι η όλη διαδικασία θα υλοποιείται στη βάση του επιστημονικού απορρήτου.
Οι ψυχολόγοι που στελεχώνουν τη Συμβουλευτική Υπηρεσία καθώς και τα τηλέφωνα επικοινωνίας μαζί τους είναι :

- Στάμος Σπύρος : Εκπαιδευτικός-Παιδοψυχολόγος. 
     Τηλ. : 6976223060
- Σπανοπούλου Χάϊδω : Ψυχολόγος.
    Τηλ. : 6977416030 
- Τσούστουρα Ειρήνη : Ψυχολόγος.
Τηλ. : 6973750456
- Βεντούρα Ελισάβετ : Ψυχολόγος.
    Τηλ. : 6984108524

Ευχαριστούμε τα στελέχη της Συμβουλευτικής Υπηρεσίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Μαραθώνα για την πολύτιμη προσφορά τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο υψηλής κοινωνικής ευαισθησίας έργο τους.
Στην επόμενη ανάρτηση θα επακολουθήσει επιστημονικό κείμενο του επικεφαλής της Συμβουλευτής Υπηρεσίας κ. Στάμου Σπύρου, στο οποίο αναλύεται με πληρότητα η φιλοσοφία αλλά και η πρακτική εφαρμογή της παροχής υπηρεσιών συμβουλευτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου